Přeskočit navigaci

Krása diamantových náušnic

Šperky, které doladí váš styl k dokonalosti

Krása diamantových náušnic

Briliantové šperky

První láska a zamilování, navlékání prstenů před svatebním oltářem, narození dítěte, vítězství, darování briliantového šperku - to jsou nejsilnější zážitky, z kterých naskakuje husí kůže, a na které nikdy nezapomenete!

Briiantové šperky

Diamanty a šperky k sobě patří od pradávna jako muž a žena, nebo noc a den. Pro nás v Danfil Jewellery je kombinace drahých kovů a kamenů doslova vášní, kterou přímo od srdce šíříme dál, a jsme s vámi při nejvýznamnějších životních událostech.

Naše šperky vyrábíme s láskou a úctou k tradicím ruční výroby. Své šperky dokonale známe a snažíme se, abyste si mohli užívat krásu briliantů při běžném nošení za přijatelnou cenu i vy, a to nejen při nejvýznamnějších životních událostech!

Naše práce je pro nás životní poslání a velký závazek vůči vám. Prohlédněte si naše kolekce briliantových šperků pro různé příležitosti a pamatujte, že významné příležitosti a dny, na které nezapomenete, můžete vytvářet sami třeba tím, že překvapíte svojí drahou polovičku jen tak, nečekaně!

Zobrazit šperky

Proč nakoupit u nás?

  • Jsme český výrobce

    Jsme český výrobce

    Šperky, které nabízíme, sami již více než 25 let vyrábíme, a proto dokážeme nabídnout kvalitní šperky, služby a péči o zákazníky, včetně servisu.

    Více o nás
  • Poradíme Vám v našem showroomu

    Poradíme Vám v našem showroomu

    Máte zájem prohlédnout si naše šperky osobně, chcete poradit s výběrem nebo máte individuální přání a představu o šperku? Neváhejte navštívit náš showroom v Liberci.

    Více o showroomu
  • Certifikát pravosti samozřejmostí

    Certifikát pravosti samozřejmostí

    Ke každému šperku s diamantem od nás automaticky dostanete certifikát, který obsahuje veškeré informace o jeho kvalitě a původu.

    V Danfil Jewellery nabízíme 4 úrovně certifikátů ke šperkům s diamanty, a to včetně GIA certifikace.

    Více o certifikátech

Projekt "Rodinné Vánoce" f. Danfil Jewellery s.r.o., registrační číslo 0380001185, zaměřený na vytvoření kreativního vánočního marketingového konceptu je financováno Evropskou unií – Next Generation EU v rámci Národního plánu obnovy, iniciativa Kreativní vouchery.

Jsme držiteli následujících certifikátů

Naše platební metody

Chat