Přeskočit navigaci

Zásnubní prsteny

Zásnuby a výběr zásnubního prstýnku jsou důležitými úkoly v životě muže. Než budete přemýšlet, kdy a jak pokleknete (a jestli vůbec), jak položíte tu zásadní otázku, je potřeba vybrat zásnubní prsten. Vyberte takový prsten, který bude pasovat k vaší milované partnerce. Pokud nosí spíš žluté zlato, asi těžko ji oslníte zásnubním prstenem z bílého zlata. S diamantem či briliantem a kvalitním zlatem ale u takové výjimečné příležitosti snad nikdy nešlápnete vedle. U nás totiž najdete zlatý zásnubní prsten s drahými kameny mnoha velikostí a tvarů. Přesně tak, aby vaší lásce dokonale padl.

Nenalezeny žádné šperky.

K zadaným filtrům jsme bohužel nenašli žádné šperky. Zkuste změnit parametry filtru nebo ho zrušte.

Zrušit filtr

Vyberte ten správný diamantový zásnubní prsten pro vaši lásku!

Jedna otázka, jedno slovo jako odpověď a jeden prstýnek, který to celé zpečetí. A pak už bude zdobit ruku vaší milé dost možná i na věky. Vybrat ten pravý zásnubní prsten proto není malá událost. Ať už vaší budoucí nevěstě vyberete decentní, zdobený, jednoduchý či velký, jedno je jisté - zlatý zásnubní prsten vás nikdy nezklame. Bude zářit mnoho let, stejně jako vaše láska. A mimochodem, víte že většina partnerů se před koupí zásnubního prstenu poradí s partnerkou? Třeba alespoň nenápadně a v náznacích. Díky tomu zjistíte, který zásnubní prstýnek bude stejný jako vaše milovaná žena, ten pravý.

Zpečeťte svou lásku se zlatým zásnubním prstenem s diamanty.

Projekt "Rodinné Vánoce" f. Danfil Jewellery s.r.o., registrační číslo 0380001185, zaměřený na vytvoření kreativního vánočního marketingového konceptu je financováno Evropskou unií – Next Generation EU v rámci Národního plánu obnovy, iniciativa Kreativní vouchery.

Jsme držiteli následujících certifikátů

Naše platební metody

Chat